top of page

TJÄNSTER SOM UPPSALA STENKONCEPT ERBJUDER

På vår stenfirma tillverkas produkter i kvatskomposit och natursten, som granit, marmor och kalksten. Oavsett om det handlar om bänkskivor eller möbler gör vi det enligt dina behov.  Vi erbjuder Leverans på bara två veckor och ännu snabbare om stenen du vill ha finns i vårt lager.

STENSKIVA KÖK

5d49c4b6-750b-47a4-bbac-7365eb0e0838 2.JPG

Hos oss kan du välja bland oändligt med bänkskivor till ditt kök. Oavsett om du är ute efter ett slitstarkt alternativ i kvartskomposit eller en vacker bänkskiva i natursten av bästa kvalitet, så är du välkommen att köpa sten hos oss! Vi erbjuder olika typer av montage av diskhoar och spishällar samt andra tillval så som popup eluttag med mera. Valen och möjligheterna är oändliga och om du behöver hjälp eller inspiration är du varmt välkommen att kontakta eller besöka oss.

STENSKIVA BADRUM

EE60426B-00D5-416A-9682-913D32DC1107 2.JPG

Är du ute efter att lyxa till ditt badrummet med sten, eller kanske hitta en snygg och praktiskt lösning just för ditt badrum? Hos oss kan du måttbeställa badrumsmöbler i natursten och kvartskomposit. Oavsett om du vill ha ett vackert tvättställ i sten eller en stenbänkskiva anpassat efter just ditt badrum, så gör vi jobbet! Du är varmt välkommen att bolla dina idéer med oss.

ÖVRIGA PRODUKTER OCH TJÄNSTER

IMG_4114.jpg

Vi producerar även andra stenprodukter som måttbeställd sten till möbler, bänkskivor till tvättstugan, fönsterbrädor, brickor och andra inredningsdetaljer. Men också tjänster som kapning och håltagning. Oavsett vad du vill ha så kan vi ordna det! I vårt galleri kan du kika för att få inspiration. Vi är stenfirman som ser möjligheter och älskar utmaningar, så tveka inte att hör av dig!

Tjanster: Tjänster
bottom of page